LifeWave  Y-AGE carnosine  plaster

30 stk.

Øger din udholdenhed

Når mennesker når 30-års alderen, begynder de at miste muskelmasse og knogletæthed, og omkring de 70 har de mindre end halvdelen af den oprindelige muskelmasse tilbage.

Bedre liv, større ydeevne

Carnosin er en naturligt forekommende antioxidant, som er lagret i skeletmuskulaturen og hjertemusklen, og som hjælper med at forhindre dette forfald og forbedre den generelle sundhedstilstand.

Læs mere

750,-  kr.  Inkl. fragt

Højdepunkt lige nu

Hele Y-age serien

som rabatpakke
kr2250
kr 1.800
SpAr 450,-
Price Options

Mange atleter og fitnessentusiaster bruger Y-Age Carnosine til at komme til at yde mere, men dette plaster kan hjælpe alle til at yde toppræstationer i hverdagen. Brug dette plaster til at forbedre styrke, fleksibilitet og udholdenhed, der tilsammen danner grundlaget for en aktiv livsstil.

● Klinisk dokumenteret til at  øge udholdenhed  med op til 125% efter blot 3 ugers brug

● Giver øget styrke og fleksibilitet

● Forbedrer ens generelle sundhedstilstand

● Forbedrer organernes bioelektriske egenskaber

● Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler

Hvad er lysbehandling/energiterapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til en reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede. 

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept. 

Sådan virker LifeWaves plastre til lysbehandling/energiterapi 

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere særlige bølgelængder af lys. (se instruktioner om placering nedenfor). Denne proces stimulerer særlige punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre. 

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden?

Hvert plaster er udviklet specifikt til at reflektere bestemte bølgelængder af lyset, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop.

Hvad har det at gøre med toppræstationer? 

Y-Age Carnosine reflekterer bestemte bølgelængder af lyset, hvilket stimulerer specifikke punkter på huden, og dette udløser såvel biokemiske som bioelektriske ændringer i musklen.Disse biokemiske og bioelektriske ændringer hjælper til at forbedre alle mål for fysisk præstation.

BRUGSANVISNING

Rotér gennem disse punktplaceringer 5 til 7 dage om ugen ved brug af et Aeonplaster. Du kan bruge enhver punktplacerin til ethvert Y-Age-plaster, men de foretrukne Aeon-placeringer vises på illustrationerne her. 

Brug, når du kombinerer Y-Age-produkter, ethvert af 2 plastre på ethvert af 2 Y-Age punktplaceringer, idet plastrene enten påsættes kroppens midtlinje eller højre side. 

Placer plastrene på ren, tør hud om morgenen. Plastrene kan blive siddende i op til 12 timer inden bortskaffelse. Sørg for, at du har drukket masser af vand, mens du bruger dette produkt.