LifeWave  Y-AGE aeon  plaster

30 stk.

Reducerer stress

Stress er en del af dagligdagen for mange danskere og mange ved ikke hvordan de skal tackle den. Stress er den vigtigste årsag til ældning, fordi den forårsager betændelse og inflammation, som nedbryder cellerne i din krop.

Klinisk dokumenteret til at reducere stress i kroppen

Y-Age Aeon er specielt udviklet til at reducere disse betændelser og inflammationer i kroppen og giver en effektiv lindring uden behov for at gå til læge eller tage på apoteket

Læs mere

750,-  kr.  Inkl. fragt

Højdepunkt lige nu

Hele Y-age serien

som rabatpakke
kr2250
kr 1.800
SpAr 450,-
Price Options

Y-age glutathione

til 30 dage
kr 750
  • 30 stk. Y-age plastre
  • Inkl. fragt (DHL) og moms

Y-age

Pakke til
90 dages forbrug
kr2250
kr 1800
  • 90 stk. Y-age plastre
  • Inkl. fragt (DHL) og moms
Spar 450 kr

● Klinisk dokumenteret til at  reducere stress  i kroppen

● Klinisk dokumenteret til at modvirke betændelse
og nedsætte inflammation i kroppen

● Har en afslappende virkning

● Populært kaldet «Anti-Stress plastret»

Hvad er lysbehandling/energiterapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til en reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede. 

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept. 

Sådan virker LifeWaves plastre til lysbehandling/energiterapi 

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere særlige bølgelængder af lys. (se instruktioner om placering nedenfor). Denne proces stimulerer særlige punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre. 

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden? 

Hvert plaster er udelukkende udviklet til at reflektere specielle bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop. 

Hvad har det med mindre stress at gøre? 

Y-Age Aeon reflekterer bestemte bølgelængder af lyset, hvilket stimulerer bestemte punkter på huden, der modvirker betændelse og inflammation og stimulerer kroppens produktion af antioxidanter.

BRUGSANVISNING

Rotér gennem disse punktplaceringer 5 til 7 dage om ugen ved brug af et Aeonplaster. Du kan bruge enhver punktplacerin til ethvert Y-Age-plaster, men de foretrukne Aeon-placeringer vises på illustrationerne her. 

Brug, når du kombinerer Y-Age-produkter, ethvert af 2 plastre på ethvert af 2 Y-Age punktplaceringer, idet plastrene enten påsættes kroppens midtlinje eller højre side. 

Placer plastrene på ren, tør hud om morgenen. Plastrene kan blive siddende i op til 12 timer inden bortskaffelse. Sørg for, at du har drukket masser af vand, mens du bruger dette produkt.