LifeWave  Y-AGE glutathione  plaster

30 stk.

Styrker imunforsvaret

Med Y-Age Glutathione plastrer kan du nemt, hurtigt og sikkert styrke dit immunforsvar.

Et stærkt immunforsvar er dit bedste forsvar!

Som det primære forsvar mod invasorer, der kommer såvel udefra som inde fra kroppen, kan betydningen af immunsystemet ikke overvurderes. Den gode nyhed er, at dette plaster er klinisk dokumenteret til at bevare din styrke. Intet andet enkeltprodukt kan styrke dit immunsystem som Y-Age Glutathione, og dette plaster klarer det hele uden skadelige stoffer eller kemikalier.

Læs mere

750,-  kr.  Inkl. fragt

Højdepunkt lige nu

Hele Y-age serien

som rabatpakke
kr2250
kr 1.800
SpAr 450,-
Price Options

Y-age glutathione

til 30 dage
kr 750
  • 30 stk. Y-age plastre
  • Inkl. fragt (DHL) og moms

Y-age

Pakke til
90 dages forbrug
kr2250
kr 1800
  • 90 stk. Y-age plastre
  • Inkl. fragt (DHL) og moms
Spar 450 kr

Glutathion er kroppens overordnede antioxidant og den primære antioxidant i forbindelse med afgiftning. 

Den findes i næsten alle menneskets celler, og medicinske eksperter siger, at levetiden er direkte proportional med mængden af glutathion i kroppen. Samtidig med dens evne til at beskytte og afgifte understøtter den også immunsystemet i væsentlig grad. Det er ligeledes værd at bemærke, at glutathion er usædvanlig godt undersøgt. Faktisk er der gennemført i tusindvis af kliniske forsøg med denne effektive antioxidant.

Y-Age Glutathione er et plaster, der er utrolig nemt at anvende, da det sættes nemt og sikkert på anviste punkter på kroppen.

● Glutathion er kroppens  vigtigste antioxidant 

● Fremmer frigivelsen af oplagrede giftstoffer

● Forbedrer ens generelle sundhedstilstand

Styrker immunforsvaret

Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/fototerapi, hvor Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler trænger ind i kroppen og dermed 100 % sikkert at anvende!

Vidste du det?

Vores atmosfære indeholder trillioner af bakterier. De findes i luften, vi indånder, i vandet vi drikker og i maden, vi spiser. Men hvad gør én person mere sårbar over for bakterier end andre? 

Alene et stærkt immunsystem forhindrer sygdomsfremkaldende bakterier og stoffer i at beskadige din krop. Immunsystemet spiller en helt afgørende rolle i opretholdelsen af et godt helbred, og Y-Age Glutathione kan bidrage til det.

BRUGSANVISNING

Rotér gennem disse punktplaceringer 5 til 7 dage om ugen ved brug af et Aeonplaster. Du kan bruge enhver punktplacerin til ethvert Y-Age-plaster, men de foretrukne Aeon-placeringer vises på illustrationerne her. 

Brug, når du kombinerer Y-Age-produkter, ethvert af 2 plastre på ethvert af 2 Y-Age punktplaceringer, idet plastrene enten påsættes kroppens midtlinje eller højre side. 

Placer plastrene på ren, tør hud om morgenen. Plastrene kan blive siddende i op til 12 timer inden bortskaffelse. Sørg for, at du har drukket masser af vand, mens du bruger dette produkt.