LifeWave  X39®  Stamcelleteknologi-plastret

X39® plaster

Det første produkt nogensinde, som er designet til at aktivere din krops egne stamceller.

Hvordan opnår X39® dette?

Ved anvendelse af specifik og patenteret fototerapi styrker LifeWave X39®-plastret peptiden GHK-Cu. Hvilket er en naturligt forekommende peptid i din krop, som nedbrydes betydeligt med alderen. Faktisk er dine GHK-Cu-niveauer faldet med mere end 60% allerede ved 60-års alderen.

Testpakken

til 10 dage
kr 499
  • 10 stk. X39® plastre
  • Inkl. fragt (DAO) og moms

Prøvepakken

til 30 dage
kr 1299
  • 30 stk. X39® plastre
  • Inkl. fragt (DHL) og moms
Choose an amount

Rabatpakken

til 90 dage
kr3899
kr 2799
  • 90 stk. X39® plastre
  • Inkl. fragt (DHL) og moms
Spar 1.100,-
Choose an amount

Opnå følgende sundhedsmæssige fordele ved brugen af X39®

Understøtter heling af sår
Nogle af vore mest dramatiske vidnesbyrd om X39® har været på området heling af sår. Heling af sår er naturligvis en naturlig proces og kræver tilstedeværelsen af stamceller. Som vi ældes, bliver vore stamceller imidlertid mindre effektive. Man kan nu med X39® aktivere sine stamceller og understøtte sin krops naturlige helbredelsesproces.

Hurtig smertelindring
X39-brugere kan opleve dramatiske smertereduktioner. De fleste folk oplever faktisk en formindskelse I følelsen af smerte og betændelse inden for minutter efter anvendelse.

Større energi
Kliniske studier udført af LifeWave viser, at X39-plastret forbedrede en persons energiniveauer. Sammenlignet med udgangspunktet viser resultaterne i kroppens generelle energi, organbalance og L/R-symmetrifordeling af energi.

Søvnfordele
Kliniske studier fra LifeWave viser, at X39® forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre GABA-niveauer, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring i ens søvnkvalitet og -varighed.

Forbedret udseende af hud
Vil du gerne ikke kun føle dig yngre, men også se yngre ud? Det kan du nu med X39®.  En vigtig del af at aktivere stamceller er forøgelse af produktionen af collagen. Resultatet er, at blot nogle få uger efter anvendelsen af X39 vil din hud begynde at opleve en vigtig reduktion af tilsynekomsten af linjer og rynker.

Dramatisk anti-aldring
Det første, kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart har vist, at når GHK-Cu styrkes i kroppen, kan vi se, at cellerne begynder at opføre sig som yngre, sundere celler. I det væsentlige hjælper det med at genoprette vore celler til en yngre tilstand.

Hurtigere kommen sig efter træning
Brugere af X39 rapporterer om betydelige forbedringer i deres sportspræstationer og kommen sig. Dette er ikke overraskende, da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler.

Reduktion i arets udseende
Mange brugere af X39 rapporterer om, at de bemærker en formindskelse i tilsynekomsten af ar efter flere ugers brug af produktet. Dette er en velkendt egenskab ved at styrke kobberpeptiden, der er kendt som gendannelse.

Anbring et LifeWave X39®-plaster på kroppen på et af de viste steder. Sæt plastret på ren, tør hud om morgenen. Plastret kan blive siddende i op til 12 timer, før det kasseres. Sørg for at drikke masser af vand, mens du bruger dette produkt.

Advarsel: Skal straks fjernes hvis du mærker ubehag eller der opstår irritation på huden. Genbrug ikke plastret, efter at det er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Må ikke anvendes på sår eller beskadiget hud. Spørg din læge inden du bruger det, hvis du er syg, har spørgsmål eller er bekymret om dit helbred. Anvend ikke produktet, hvis du er gravid eller ammer.