TRÆT AF SMERTER, DÅRLIG SØVN OG MANGLENDE ENERGI?

Stamcelleteknologi-produktet X39®

Et plaster der aktiverer dine stamceller

Opnå smertelindring, bedre søvn, og øget energi, samt reducer risikoen for hjerte-kar-sygdomme og andre livsstilssygdomme.

NEMT, HURTIGT OG SIKKERT!

Det første produkt nogensinde, designet til at aktivere din krops egne stamceller! Med stamcelleteknologi-produktet X39, opnår du smertelindring og heraf bedre livskvalitet, samt en række andre sundhedsfordele. Understøtter endvidere immunsystemet og bidrager med øget energi og bedre søvn.

Hvorfor anvende x39®?

Testpakken

til 10 dage
DKK 499
  • 10 stk. X39 stamcelleteknologi plastre
  • Inkl. fragt 3 - 5 hverdage
  • Inkl. moms

Prøvepakken

til 30 dage
DKK 1299
  • 30 stk. X39 stamcelleteknologi plastre
  • Inkl. fragt 3 - 5 hverdage
  • Inkl. moms

Rabatpakken

til 90 dage
DKK3899
DKK 2799
  • 90 stk. X39 stamcelleteknologi plastre
  • Inkl. fragt 3 - 5 hverdage
  • Inkl. moms
Spar 1.000,-
Choose an amount

Læs anbefalinger af X39-plasteret

Understøtter heling af sår
Nogle af vore mest dramatiske vidnesbyrd om X39® har været på området heling af sår. Heling af sår er naturligvis en naturlig proces og kræver tilstedeværelsen af stamceller. Som vi ældes, bliver vore stamceller imidlertid mindre effektive. Man kan nu med X39® aktivere sine stamceller og understøtte sin krops naturlige helbredelsesproces.

Hurtig smertelindring
X39-brugere kan opleve dramatiske smertereduktioner. De fleste folk oplever faktisk en formindskelse I følelsen af smerte og betændelse inden for minutter efter anvendelse.

Større energi
Kliniske studier udført af LifeWave viser, at X39-plastret forbedrede en persons energiniveauer. Sammenlignet med udgangspunktet viser resultaterne i kroppens generelle energi, organbalance og L/R-symmetrifordeling af energi.

Søvnfordele
Kliniske studier fra LifeWave viser, at X39® forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre GABA-niveauer, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring i ens søvnkvalitet og -varighed.

Forbedret udseende af hud
Vil du gerne ikke kun føle dig yngre, men også se yngre ud? Det kan du nu med X39®.  En vigtig del af at aktivere stamceller er forøgelse af produktionen af collagen. Resultatet er, at blot nogle få uger efter anvendelsen af X39 vil din hud begynde at opleve en vigtig reduktion af tilsynekomsten af linjer og rynker.

Dramatisk anti-aldring
Det første, kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart har vist, at når GHK-Cu styrkes i kroppen, kan vi se, at cellerne begynder at opføre sig som yngre, sundere celler. I det væsentlige hjælper det med at genoprette vore celler til en yngre tilstand.

Hurtigere kommen sig efter træning
Brugere af X39 rapporterer om betydelige forbedringer i deres sportspræstationer og kommen sig. Dette er ikke overraskende, da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler.

Reduktion i arets udseende
Mange brugere af X39 rapporterer om, at de bemærker en formindskelse i tilsynekomsten af ar efter flere ugers brug af produktet. Dette er en velkendt egenskab ved at styrke kobberpeptiden, der er kendt som gendannelse.

Anbring et LifeWave X39®-plaster på kroppen på et af de viste steder. Sæt plastret på ren, tør hud om morgenen. Plastret kan blive siddende i op til 12 timer, før det kasseres. Sørg for at drikke masser af vand, mens du bruger dette produkt.

Advarsel: Skal straks fjernes hvis du mærker ubehag eller der opstår irritation på huden. Genbrug ikke plastret, efter at det er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Må ikke anvendes på sår eller beskadiget hud. Spørg din læge inden du bruger det, hvis du er syg, har spørgsmål eller er bekymret om dit helbred. Anvend ikke produktet, hvis du er gravid eller ammer.

Stamceller: Kroppens naturlige healere

Stamcellers primære funktion er at identificere syge og skadede celler i kroppen, hvilket igangsætter en fornyelses- og helingsproces. Kort sagt, stamceller hjælper kroppen med at hele.

Hvad er en stamcelle?

Stamceller er umodne celler, der endnu ikke har specialiseret sig. De er unikke, fordi de kan reproducere sig selv ved deling og skabe mere specialiserede, modne celler. Ved at reproducere sig selv forbliver de på deres umodne stadie og opretholder niveauet af stamceller i kroppen. Dette er essentielt, fordi en specialiseret celle ikke kan vende tilbage til sit umodne stadie af sig selv.

Der er mere end 10.000 milliarder celler i en voksen krop, alle dannet ud fra en enkelt stamcelle. Ved undfangelsen smelter æg og sædceller sammen og danner en stamcelle, der straks begynder at dele sig. Efterhånden som cellerne deler sig, bliver de mere specialiserede, en proces kaldet differentiering. Differentieringen tildeler cellerne specifikke egenskaber, såsom at blive røde eller hvide blodceller eller at blive til knogle- eller muskelceller.