OM OS

Stemcelleteknologi.dk er drevet af passionerede mennesker med hjertet på rette sted og heraf stor lyst- ja nærmest et kald, til at hjælpe andre med deres sundhedsmæssige udfordringer, til en langt bedre hverdag og livskvalitet. Helt naturligt, uden brug af kemi eller indgreb, men alene ved at stimulere kroppen til at læge sig selv, ved brugen af det vi med rette kalder for ”Fremtidens ”Sundhed”.

Mød OS HER:

Kenneth Frøslev

Forretning

Jeg har siden 2011 arbejdet professionelt med det amerikanske sundhedsfirma LifeWave, hvorunder jeg har fulgt med i selskabets konstante produktudvikling, fra fantastisk til genialt! Jeg stiftede i 2018 Stamcelleteknologi.dk, for via denne kanal at nå ud til flest mulige med det sympatiske budskab, om det vi med rette kalder for ”Fremtidens Sundhed”.
Vi er klar til også at hjælpe dig!

Keven Søgård Bruun

Produkt

Jeg har siden 2007 fungeret som Body SDS-terapeut, med mere end 25.000 behandlinger igennem mine hænder, samt fungeret som underviser hos Body SDS. Jeg vil gerne hjælpe mange mennesker og derfor startede jeg, sammen med min forretningspartner Stamcelleteknologi.dk, for derigennem hjælpe flest mulige med stamcelleteknologi-produktet X39!

Frederik Ipsen

Tech

Jeg er IT-tandhjulet hos Stamcelleteknologi.dk, der binder enderne sammen for os alle, i vores bestræbelser på at komme bredest muligt ud med det sympatiske budskab om ”Fremtidens Sundhed”. Siden jeg første gang hørte om mulighederne med stamcelleteknologi- produktet X39, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg her vil være med til at gøre en forskel og hjælpe flest mulige med de mange sundhedsfordele produktet bibringer dig.

Lasse Nielsen

Kundeservice

Hej med dig! Mangler du hjælp til produktkøb eller ønsker du personlig vejledning, i hvilke stamcelleteknologi-produkter der vil hjælpe lige præcis dig bedst muligt. Så har du rig mulighed for at tage fat i mig. Jeg er nemlig drevet af at hjælpe andre, med henblik på at yde så optimal god kundeservice som overhoved muligt. Glæder mig derfor til at høre fra netop dig!

Jonas Linneberg

Marketing

Hej! Jeg er ansvarlig for marketing hos Stamcelleteknologi.dk og min mission er at øge forståelsen af stamcelleteknologi og sikre, at denne viden når ud til så mange som muligt. Jeg er drevet af et dybt ønske om at hjælpe flere mennesker gennem de transformative muligheder, som stamcelleteknologi tilbyder. Herunder særligt vores nemt og sikkert anvendte stamcelleteknologi-produkt X39.

10 Fordele ved x39