STYRK DIT IMMUNFORSVAR
- DANMARK ÅBNER OP!

ET STÆRKT IMMUNFORSVAR ER DIT BEDSTE FORSVAR!

Med Y-Age Glutathione plastrer kan du nemt, hurtigt og sikkert styrke dit immunforsvar.

Som det primære forsvar mod invasorer, der kommer såvel udefra som inde fra kroppen, kan betydningen af immunsystemet ikke overvurderes.

Den gode nyhed er, at dette plaster er klinisk dokumenteret til at bevare din styrke.

Intet andet enkeltprodukt kan styrke dit immunsystem som Y-Age Glutathione, og dette plaster klarer det hele uden skadelige stoffer eller kemikalier.

Et stærkt immunsystem er dit bedste forsvar

Glutathion er kroppens overordnede antioxidant og den primære antioxidant i forbindelse med afgiftning. 

Den findes i næsten alle menneskets celler, og medicinske eksperter siger, at levetiden er direkte proportional med mængden af glutathion i kroppen. 

Samtidig med dens evne til at beskytte og afgifte understøtter den også immunsystemet i væsentlig grad. Det er ligeledes værd at bemærke, at glutathion er usædvanlig godt undersøgt. Faktisk er der gennemført i tusindvis af kliniske forsøg med denne effektive antioxidant.

Y-Age Glutathione er et plaster, der er utrolig nemt at anvende, da det sættes nemt og sikkert på anviste punkter på kroppen.

  • Glutathion er kroppens vigtigste antioxidant
  • Styrker immunforsvaret
  • Fremmer frigivelsen af oplagrede giftstoffer
  • Forbedrer ens generelle sundhedstilstand

Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/fototerapi, hvor Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler trænger ind i kroppen og dermed 100 % sikkert at anvende!

Vidste du det?

Vores atmosfære indeholder trillioner af bakterier. De findes i luften, vi indånder, i vandet vi drikker og i maden, vi spiser. Men hvad gør én person mere sårbar over for bakterier end andre? 

Alene et stærkt immunsystem forhindrer sygdomsfremkaldende bakterier og stoffer i at beskadige din krop. Immunsystemet spiller en helt afgørende rolle i opretholdelsen af et godt helbred, og Y-Age Glutathione kan bidrage til det.

BESTILLING

Udfyld formularen og tryk på den knap, du ønsker at bestille. Du kan vælge imellem:

 

STYRK DIT IMMUNFORSVAR

1 pakke Y-Age Glutathione med 30 plastre kr. 750,00 inklusive fragt og moms

eller

STYRK DIT- OG DIN FAMILIES IMMUNFORSVAR

3 pakker Y-Age Glutathione med i alt 90 plastre kr. 1800,00 inklusive fragt og moms. –     Du sparer kr. 150,00 pr. pakke!